Constructiile modulare – solutii pentru spatii moderne.

Magazinele stradale, cele de cartier, oficiile de vânzări sunt doar o parte de utilizare pe scară largă pentru constructiile modulare prefabricate.

Spre deosebire de construcțiile clasice, magazinele și spațiile expoziționale au nevoie de o transparență specifică, pentru a etala bunuri alimentare, produse cosmetice, produse artizanale, alte mărfuri de larg consum.

Constructiile modulare pentru vanzari

Din aceste motiv pentru aceste tipuri de construcții utilizăm construcții din PVC de calitate înaltă finisate în pachete din sticlă 6mm + 6mm, care asigură un grad termic eficient, rezistență și aspect deosebit.

Oricare ar fi profilul unui magazin comercial, constructiile modulare sunt o soluție perfectă pentru afacerile în dezvoltare.

Constructiile modulare pentru magazine

De ce să alegi opțiunea unui spațiu comercial din containere modulare?

După cum am mai spus constructiile modulare prefabricate au o sumedenie de beneficii și avantaje față de construcțiile tradiționale. Acestea pot adesea fi utilizate ca module singulare, sau ca un complex din mai multe containere. Pot fi ușor extinse cu adăugarea numărului necesar de containere pentru a suplini cu spațiu necesar, sau pot fi separate ulterior și utilizate unitar.

  • Indiferent de perioada de utilizare (sezonier sau permanent) acestea pot fi rapid livrate sau mutate dintr-o locație în alta. Astfel ai putea, spre exemplu, utiliza același magazin în perioade diferite și în locații diferite, fără cheltuieli suplimentare de deschidere și activare unui nou punct comercial.
  • Construcțiile modulare pot fi adaptate conform cerințelor individuale. Se pot utiliza orice tip de materiale de finisare atât pe exterior cât și pe interior și se poate realiza orice tip de design cu orice tipuri de elemente de decor.
  • Construcțiile modulare permit utilizare a orice tipuri de utilaje electrice, termice și climatizare.
  • Containerele modulare sunt realizate din Profile Zincate speciale, care prevăd scurgerea de apă ascunsă, sunt bine termoizolate în vată minerală și panouri de tip Sandwich PUR/PIR.
Constructiile modulare pentru birouri
  • Containerele modulare pot fi utilizate în asamblu și supra-etajate.
  • Construcțiile modulare pot fi dotate suplimentar cu opțiuni cum ar fi: scări metalice, terase, chiuvete, cabine de duș, cabine WC, spații separate pentru depozitare, vestiare, etc.
  • Construcțiile modulare sunt livrare prefabricate în termeni foarte scurți, iar la locul de amplasare sunt realizate doar lucrările de poziționare și, după necesitate, îmbinarea între module și conectare la rețelele de cominicații și utilități.

Fie că ai nevoie de un magazin, sau un birou, sau un atelier, sau un depozit, sau orice alt proiect care poate să-ți rezolve o problemă de spațiu PremiumBOX te poate ajuta la realizarea ideilor într-un timp foarte scurt și la calitate înaltă.

www.premiumbox.ro